Menu Sluiten

Onderhoud

Een website is nooit af, er komen altijd updates bij kijken of kleine aanpassingen. Onderhoud is noodzakelijk. Nu is het natuurlijk niet altijd leuk om dit zelf te doen of misschien is dit te technisch. Ik kan voor jou het onderhoud doen. 

  • Service 

Alles onderhouden is natuurlijk belangrijk, maar goede support leveren bij dit onderhoud is belangrijker. Naast dat ik alles netjes up to date houd zorg ik er ook voor dat als jij vragen of problemen hebt dat ik ze per direct oplos. 

  • Ontzorgen 

Je hebt natuurlijk al genoeg te doen, waarom zou je dan ook nog je eigen website onderhouden? Updates, aanpassingen, afbeeldingen vervangen noem het maar op. Daarom bied ik mijn onderhoudscontract aan om jou te ontzorgen. 

  • Veilig 

Naast onderhoud is ook de beveiliging van jouw website belangrijk. Daarom zorgt mijn systeem ervoor dat elke activiteit wordt geregistreerd en elke verdachte poging wordt weggestoten. Veiligheid gaat voor alles want aan een gehackte site heb je niks. 

  • Schoon 

Een website hoort natuurlijk vlekkeloos te lopen en geen haperingen te hebben. Daarom is het belangrijk dat je oude bestanden van je website verwijderd en dat je bestanden klein houdt. Een schone site is een snelle site.