Menu Sluiten

Ontwerpen & Bouwen

Een website laten maken door een webdesigner? Ik ben erg gedreven om ook jouw website te realiseren. Door de vele branches waar ik mijn diensten aan lever bouw ik mijn ervaring en kennis op, dit versterkt ook weer mijn producten/diensten voor in de toekomst. Bent u nou nieuwsgierig wat een website laten maken nou inhoud, dan kunt u het op deze pagina vinden. 

Uniek design 

Samen met jou ga ik werken aan de website, jij kan hier aangeven wat je zelf mooi vindt en wat niet, op deze manier creëren we samen een uniek en mooi design wat volledig bij jou en je bedrijf past. 

Doelgericht 

Niet is jouw website alleen belangrijk voor ons, maar natuurlijk voor de gebruikers die je wilt benaderen, daarom zorg ik ervoor dat we ook vanuit hun schoenen de website kunnen bekijken. 

Ontzorgen 

Een website onderhouden kost natuurlijk tijd, tijd die je waarschijnlijk in iets anders wilt besteden, daarom bied ik “Volledige service” aan zodat jij helemaal geen omkijk meer hebt naar je website en alle toebehoren. 

Alle formaten 

Tegenwoordig zit iedereen steeds meer op hun mobiel en tablets, dus alleen een website voor de desktop is niet meer voldoende. Daarom bied ik websites aan die op elk type apparaat te bekijken zijn. 

Gebruiksvriendelijk 

Toch is het handig als je zelf ook kleine aanpassingen kan doen aan jouw website, hiervoor is mijn systeem zo geoptimaliseerd dat jij zelf eenvoudig je website kan beheren en aanpassen. 

Basis van de website 

Een goede basis is heel belangrijk voor een website. Zo zorg ik ervoor dat elke website een strenge beveiliging heeft en zo geoptimaliseerd is naar de wensen van de klant. Zo is ook de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid belangrijk voor je basis. Naast de looks is het ook heel belangrijk hoe de website eruitziet aan de achterkant, want ook jij moet makkelijk door het systeem kunnen komen zonder te veel moeite.  

  • WordPress Het beste en eenvoudigste CMS voor de beste ervaring. 
  • Responsive Voor alle apparaten makkelijk te beheren. 
  • Intergraties Alle koppelingen integreren die nodig zijn door Wordpress. 
  • Snelheid Mensen haken af op trage websites, daarom maak ik ze supersnel. 
  • Builder Eenvoudig je site beheren en aanpassen. 
  • Uitbreidbaar Altijd de mogelijkheid om uit te breiden.