Menu Sluiten

FAQ

Vraag & Antwoord 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met me op via de contact pagina.

Wat maakt jouw dienstverlening uniek?

Ik ontzorg jou. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en ik ben ook s ‘avonds en in het weekend prima bereikbaar. Incidenten lossen we direct op, aanpassingen plannen we direct in!

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Dat ligt helemaal aan wat je precies wilt met je website, een basis website kan al binnen 1 week online staan.

Maak je ook webshops?

Ja. Het enige wat je zelf moet doen is hem vullen met jouw producten.

Helpt SEO echt met het verhogen van mijn positie in Google?

Ja, als je website is opgebouwd met SEO zoekwoorden dan zal die veel hoger in Google komen dan de sites die hier geen rekening mee hebben gehouden.

Wat betekent SEO?

SEO betekent Search Engine Optimalisation wat vrij vertaald niet meer betekent dan Zoekmachine optimalisatie.

Werk je alleen maar met WordPress?

Ik heb kennis van meerdere CMS systemen, echter gaat mijn voorkeur uit naar WordPress. WordPress is het meest gebruikte systeem met vele mogelijkheden door middel van plugins. Daarnaast is WordPress erg vriendelijk in gebruik. Je kunt na oplevering van je website dan ook makkelijk zelf aan de slag met het onderhouden van bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen. Dit scheelt mij tijd en u geld.

Ik heb mijn website al gehost en ben al in het bezit van een domeinnaam, wat nu?

Dat is geen probleem. Ik kan je helpen met het instellen van je website.

Kan ik zelf mijn website onderhouden?

websites worden gemaakt in WordPress, wat een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem is in het beheren van websites. Je kan, zonder veel technische kennis, teksten en media op pagina’s plaatsen en/of wijzigen. Mocht je hier geen tijd voor hebben, dan kan ik ook artikelen en nieuwsitems voor je plaatsen.

Wat is WordPress?

WordPress is het meest populaire systeem ter wereld voor het bouwen en onderhouden van websites. Met WordPress kun je eenvoudig zelf pagina’s vullen met teksten, foto’s of video’s. Het is zeer gebruiksvriendelijk.

Kun je ook een bestaande website aanpassen?

Is jouw website nog bij de tijd? Of is hij duidelijk verouderd? Ik kan jouw WordPress website aanpassen aan de huidige tijd. Daardoor zal hij gebruiksvriendelijker zijn, sneller laden en responsive zijn, dat wil zeggen dat hij automatisch meeschaalt op desktop, laptop en mobiel. Ook kan ik ervoor zorgen dat hij beter gevonden wordt door de zoekmachines.

Kan ik zelf een WordPress website maken?

Is het mogelijk om zonder enige ervaring op websitegebied zelf een WordPress website te maken? Mijn antwoord op deze vraag is simpel: ja dat is mogelijk. Maar is het ook verstandig? Het maken van een website is niet ingewikkeld of bijzonder moeilijk. Het kost alleen heel erg veel tijd om je er goed in te verdiepen. En kun je die tijd dan niet beter in andere zaken steken?

Is de nieuwe website ook goed te zien op mobiel?

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites met WordPress. Dit is het meest gebruiksvriendelijke platform voor websites. Jouw nieuwe WordPress website zal zich probleemloos aanpassen op tablets en smartphones en is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ik bouw jouw website met WordPress. Een WordPress website is erg gebruiksvriendelijk, je kunt hem gemakkelijk zelf onderhouden. Het aanpassen van teksten, foto’s of een blog is eenvoudig. Heb jij hier liever geen omkijken naar, dan kan ik het onderhoud natuurlijk ook voor jou doen.