Menu Sluiten

Wat doe ik?

Je hebt een idee?

Een website begint met een idee. Je hebt iets bedacht waarvoor je een website nodig hebt. Het kan zijn dat je een homepage voor je zelf wilt of voor een zakelijk doeleind. Of misschien wil je wel een webwinkel starten waarbij je niet afhankelijk bent van anderen.

Ik help je graag met je website om deze uit te werken en online te zetten.

WordPress & Joomla: een duidelijke keuze

Bij de oprichting heb ik een duidelijke keuze gemaakt: vanuit mijn visie voor opensource, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid realiseer ik alle websites in WordPress & Joomla. Deze populaire CMS-systemen bieden de mogelijkheid en flexibiliteit om zowel klein als grote sites te realiseren.

Kennis & ervaring

Door mijn ruime ervaring met webdesign voor WordPress & Joomla ben ik in staat al tijdens het ontwerpproces veel tijd te besparen. Ik hou al bij het ontwerp rekening met de mogelijkheden – maar soms ook de beperkingen – die WordPress & Joomla heeft.

Uniek design

Iedereen heeft een ander idee bij ‘’zijn eigen website’’. Daarom is ook elke website die ik maak uniek. Ik verwerk de feedback persoonlijk op in het nieuwe concept.

Aandacht, kwaliteit en duurzaamheid 

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites vind ik het belangrijk om voor slimme oplossingen te gaan. We vinden het wiel niet uit als dat niet nodig is en besteden extra tijd en aandacht aan.

Als je website online staat, dan begint het eigenlijk pas. Als je hem goed actueel houdt trek je meer bezoekers, krijg je meer respons en heb je meer succes. Het is daarom zaak om acties, nieuwsberichten, nieuwe producten of prijswijzigingen snel op je site communiceren.

Voor de meeste websites die ik ontwerp gebruik ik WordPress of Joomla, een content management systeem waarmee jij zelf makkelijk inhoudelijke aanpassingen of toevoegingen kunt doen. Maar soms zijn er ook ingrijpende aanpassingen nodig of gewenst.

Vanwege nieuwe technische mogelijkheden, gewijzigde marktinzichten of aanpassingen in het design bijvoorbeeld. In dat geval heb je mijn hulp nodig. Die verleen ik graag.

Heb je al een website, maar is deze toe aan een nieuwe uitstraling? Dat kan! Ik kan je WordPress of Joomla website in een nieuw jasje steken door deze te voorzien van een nieuw lay-out.

Je hebt al een WordPress of Joomla website maar je kunt deze niet zelf onderhouden? Ook dat kan! Het is niet altijd nodig uw huidige website compleet overboord te gooien. Ik kan voor je het onderhoud doen!

Passie

Webdesigner ben ik met een goede reden, niet is jouw website alleen belangrijk voor jou en je klanten maar ook voor mij. Als webdesigner is het tenslotte wel een stukje waar je trots op mag zijn.

Doelgericht

Samen met jou ga ik de uitdaging aan om jouw website zo succesvol mogelijk te maken. Zo bepalen wij de juiste doelgroep en gaan we voor het punt wat jij wilt bereiken.

Ik heb mijn eigen workflow waarbij er geen spanningen zijn en logisch nadenken is de oplossing is voor elk probleem. 

Wat mij zo sterk maakt is mijn oog voor detail.

Mijn beroep bestaat uit meer dan alleen het ontwerpen van websites. Ik probeer daarom ook een alles-in-een-partner te zijn. Ik wil jou graag ontzorgen van de hele online business.

Maar naast het ontwerpen van websites zit ook een groot deel ontwikkeling. Een website kan er wel mooi uitzien, maar als het niet werkt heb je er vrij weinig aan.

Een website moet natuurlijk precies overeenkomen met de persoonlijkheid van jouw bedrijf. Daarom is onderzoek en een persoonlijk gesprek ook heel belangrijk voor mij. Ik wil jou en je bedrijf graag leren kennen zodat ik je bedrijf online zo goed mogelijk kan representeren.

Natuurlijk komt er nog veel meer punten bij kijken zoals hosting, online marketing, promotiematerialen en nog veel meer. Daarom leer ik mijzelf zoveel mogelijk dingen bij zodat ik je van alles kan ontzorgen.

Het concept dat ik creëer uit de persoonlijkheid van jouw bedrijf en het tot leven komen van dat concept is zo gaaf om te zien. Een uniek stukje van jouw eigen bedrijf online.

Ik werk naast een webbrowser natuurlijk met veel meer tools zoals software van Microsoft Visual studio of andere partijen. Ik ben niet in alles een expert maar ik probeer van alle markten thuis te zijn en leer mijzelf veel aan.